Rakennusliike Veljekset Olkinuoralta kattavat rakennussaneeraukset Hämeenlinnan seudulla

Kaikki yhteystietomme

Veljekset Olkinuoralta saat kattavat rakennussaneeraukset Hämeenlinnan seudulla. Tuotamme laadukkaat huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit sekä lattiaremontit. Rakennusliikkeemme palvelee yhtä lailla yksityisiä kotitalouksia sekä yrityksiä ja yhdistyksiä. Olemme kaikilla rakentamisen ja saneerauksen osa-alueilla toimiva yritys. Mikäli uuden talon osto on ajankohtainen, jätä saneeraus meidän huoleksemme, perustuksesta kattoon! Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous, kun tarvitset kokenutta ja luotettavaa toimijaa rakennusalalla.

Kerrostalo.

Remontit

Kodin ja huoneiston kokonaisvaltaiset remontit avaimet käteen -periaatteella! Meiltä onnistuvat niin pienet kuin suuretkin remontit.

Kylpyamme.

Kylpyhuoneremontit

Kaipaavatko märkätilasi remonttia, tai haluatko rakentaa kokonaan uudet tilat? Saat meiltä kattavat sauna-, WC-, kodinhoitohuone- ja kylpyhuoneremontit kaikenlaisiin koteihin tai yrityksesi tiloihin!

Lattialautoja.

Lattiaremontit

Tarjoamme laadukkaat lattiaremontit! Saatavilla ovat muun muassa parkettityöt, laminaattiasennus, puulattiatyöt ja kaikenlaiset sävytykset.

Kokemuksella

Rakennusliikkeemme toimii Hämeenlinnan seudulla pitkällä kokemuksella. Meidät tunnetaankin alueella kokeneena tekijänä. Remontteja tehdessä ei virheisiin ole varaa. Huolimattomuudesta syntyneet virheet voivat paljastua vasta vuosien päästä. Tapauksessa, jossa pintoja joudutaan uudestaan avaamaan, voivat kustannukset päästä turhaan nousemaan ikävän korkeiksi. Tästä syystä suosittelemmekin aina valitsemaan kokeneen tekijän remontillesi. 


Meillä, Veljekset Olkinuoralla, laadun takeena toimivat vuosien aikana kertyneet lukuisat tyytyväiset ja yhä uudestaan puoleemme kääntyvät asiakkaat! Aloitamme remontit asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien kartoittamisella. Suunnitteluvaiheessa ja työn edetessä kerromme eri vaihtoehdoista ja neuvomme asiantuntemuksemme avulla tekemään parhaita mahdollisia valintoja.

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa sekä niiden pihamailla. Verovähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. Mikäli saneeraus tehdään talossasi tai huoneistossasi, saattaa sen työosuus olla vähennyskelpoinen. Kaikki rakennusliikkeemme tarjoamat palvelut eivät kuitenkaan automaattisesti kuulu vähennettävien töiden piiriin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten mikäli taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin heidän sivuillaan.

Verohallinto