Kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen remontit Hämeenlinnan seudulla

Katso yhteystietomme täältä

Ovatko kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai yrityksesi kylpyhuonetilat päivityksen tarpeessa tai suunnitteletko kokonaan uusia kylpyhuone- ja saunatiloja esimerkiksi uuteen kotiisi? Olipa mielessäsi sitten tyylikäs kylpyhuone, kutsuva sauna tai arjen sujuvuutta helpottava kodinhoitohuone, Veljekset Olkinuora hoitaa kylpyhuoneremontit Hämeenlinnan seudulla ja täyttää vaativatkin toiveesi alusta loppuun. Hyvät kylpyhuone-, sauna- ja kodinhoitotilat paitsi luovat viihtyisyyttä myös nostavat asuntosi arvoa! Oikeat ratkaisut myös kestävät aikaa. 


Kylpyhuone- ja wc-tilat suunnittelusta toteutukseen

Tyylikkäät kylpyhuone- ja wc-tilat lähtevät asiantuntevasta suunnittelutyöstä. Jokainen koti ja yritystila on omanlaisensa. Hyvä, juuri sinun kohteeseesi laadittu pohjasuunnitelma ja tarkkaan harkitut kalusteet, väri- ja materiaalivalinnat johtavat juuri mieleiseesi lopputulokseen. Meiltä saat sekä suunnittelupalvelun että toimivat toteutukset. 


Palvelumme kattavat kaiken remontin alusta loppuun ja pitävät sisällään esimerkiksi suojauksen, vesieristyksen, kaakeloinnin, kalusteasennuksen ja lopputarkastuksen. Teemme niin yritysten, pientalojen, huoneistojen kuin talonyhtiöidenkin kylpyhuone-, sauna-, kodinhoitohuone- ja wc-tilojen remontit. Usein wc- ja saunaremontti kannattaa toteuttaa kylpyhuoneremontin yhteydessä. Laajempi remontti tulee monesti kokonaiskustannuksiltaan edullisemmaksi kuin tila tilalta remontoiminen. Ota yhteyttä, niin tehdään pienistä ja suurista ideoista yhdessä totta!

Kylpyhuoneremontin kesto ja hinta

Jokainen kylpyhuone on erilainen. Alustavan arvion kohteesi edellyttämistä töistä voimme antaa, kun otat yhteyttä meihin. Maksuttomalla arviointikäynnillä selviävät tarkemmat yksityiskohdat. Tarvittavat työvaiheet, valittavat materiaalit ja mahdollisten aiempien kosteusvaurioiden kuivattaminen ja korjaaminen vaikuttavat sekä remontin kestoon että kustannuksiin. Meillä on pitkä kokemus märkätilojen remonteista. Teemme remontit ammattitaidolla ja kustannuksia tarkkaan miettien. Kokemuksemme näkyy työn realistisena hinnoitteluna, sujuvana ja aikataulussa pysyvänä etenemisenä ja laadukkaana jälkenä.