Parketit, laminaatit ja muut lattiatyöt kattavasti Hämeenlinnan seudulla

Katso yhteystietomme täältä

Lattia on yksi kodin näkyvimmistä pinnoista. Lattiat ovat merkittävä tekijä kodin yleisilmeen ja viihtyisyyden kannalta. Lattiat ovat myös yksi myytävän asunnon myyntivalteista. Ostajat haluavat yhä useammin muuttovalmiin kodin, johon ei tarvitse tehdä
suurelta tuntuvia remontteja. Remontoit sitten itseäsi tai tulevia ostajiasi silmällä pitäen ja oli valintasi parketti, laminaatti, vinyyli tai kaakeli, Veljekset Olkinuora hoitaa lattiaremonttisi. Teemme erilaiset lattiahionnan, lattiasävytyksen ja lattiapäällystyksen työt Hämeenlinnan seudulla. Remonttipalvelumme kattavat kaikki huoneisto-, lattia- ja kylpyhuoneremontit. Meiltä luonnistuvat vaativammatkin kohteet ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lattiamateriaalin valinta

Lattiaremonttia suunnitellessa kannattaa muistaa, että lattian on tarkoitus olla pitkäaikainen. Materiaaleja on tarjolla monenlaisia, ja valinta on syytä tehdä harkiten. Oletko haaveillut puulattiasta, parketista, laminaatista, kaakelista, korkista tai ehkä esimerkiksi betonista? On huomioitava se, minkälaiseen tilaan lattia tulee. Useimpia lattiamateriaaleja on saatavilla eri sävyissä ja kuvioissa. 


Monet lattiamateriaalit on helppo asentaa, mutta ammattilaiseen turvautumalla säästää aikaa, hermoja – ja saa juuri toivomansa lopputuloksen. Me autamme sinua lattiaremontin suunnittelusta ja materiaalivalinnasta aina viimeistelyyn saakka. Käytämme työssämme laadukkaita kotimaisia materiaaleja, joilla varmistamme upean lopputuloksen. Useimpien lattiamateriaalien alle sopii lattialämmitys. Halutessasi hoidamme myös lattialämmityksen asennuksen remontin yhteydessä. 

Lattiahionnat ja lattiapäällystykset

Joskus asunnon tai yritystilan ilmeen uudistamiseen riittää vanhan lattian kunnostus. Teemme uusien lattioiden asennuksen lisäksi vanhojen lattioiden kunnostustyöt, kuten paikkaukset, hionnat, lakkaukset, sävytykset, öljyämiset, vahaukset ja maalaukset. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.