Veljekset Olkinuora – Saneerauksien asiantuntija, lattiahiontojen ja vesieristysten ammattilainen Hämeenlinnasta

Ota yhteyttä!

Veljekset Olkinuora on hämeenlinnalainen saneerauksien asiantuntija. Tuotamme kattavasti remontteja lattiahionnoista vesieristyksiin. Palvelumme kattavat kokonaisvaltaiset huoneisto-, kylpyhuone- sekä lattiaremontit. Toimimme rakennusalalla sekä Hämeenlinnan alueella jo vuosien kokemuksella. Sertifikaattimme toimivat ammattitaitomme takeena. Mikäli remonttitarpeesi on listattujen palveluidemme ulkopuolella, ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä, sillä pystymme sopeutumaan haastavimpienkin tarpeiden edessä.

Huoneistoremontit

Toteutamme kotisi tai yrityksesi saneerauksen laadulla ja tarkkuudella. Olipa kyseessä sitten laajempi huoneiston pintojen remontti tai vain pienempi ehostus esimerkiksi asunnon myyntiä varten, teemme remonttisi aina huolellisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Suunnittelemme kaikki remonttisi yhdessä kanssasi, ja saat aina kirjallisen sopimuksen, jotta tiedät tarkkaan, mistä on sovittu.


Palveluihimme kuuluvat muun muassa kalusteasennukset, keittiöremontit, maalaustyöt, ovien ja karmien asennukset, portaiden pinnoitukset, sisäkattotyöt ja tapetoinnit. Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavasta palveluvalikoimastamme!

Kylpyhuoneremontit

Kaipaavatko kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai yrityksesi märkätilat ehostusta, vai oletko suunnittelemassa kokonaan uusien tilojen rakentamista vaikkapa uuteen taloosi? Kylpyhuoneremontti voi olla ajankohtainen, kun pinnat ovat päässeet kulumaan huonokuntoisiksi, mutta eivät ole vielä ehtineet aiheuttaa vaurioita rakenteisiin. Remontilla voit myös luoda esimerkiksi uudet näyttävät ja tunnelmalliset saunatilat, joilla voit nostaa kiinteistösi arvoa huomattavasti.

Lue lisää kylpyhuoneremonteistamme

Lattiatyöt

Tarjoamme kattavat remontit kaikentyyppisille pinnoille. Saatavilla ovat muun muassa parkettityöt, laminaattiasennus, puulattiatyöt ja kaikenlaiset sävytykset. Käytämme työssämme laadukkaita kotimaisia materiaaleja, joilla varmistetaan laadukas lopputulos.

Lue lisää lattiatöistämme

Sertifioitu tekijä

VTT on Suomen valtion yritys, joka myöntää useita eri sertifikaatteja rakennusalalle. Yleisimmät VTT:n sertifikaateista ovat juuri meiltä löytyvät märkätilojen vedeneristäjä sekä laatoittaja -sertifikaatit. Näitä sertifikaatteja ei kuitenkaan vaadita saneerauksen tekijältä kuluttajien teettämissä kylpyhuoneremonteissa. 


Siitä huolimatta juuri kuluttajan kannalta on erittäin järkevää valita sertifioitu tekijä. Se toimii tietynlaisena takeena urakoitsijan riittävästä osaamisen tasosta, materiaalien tietämyksestä ja siten myös hyvästä sekä turvallisesta lopputuloksesta. VTT:n sertifioimana yrityksenä Veljekset Olkinuora on erinomainen valinta märkätilojesi remonteille. Saat meistä luotettavan kumppanin saneerauksillesi!

Kysy – Me neuvomme

Me olemme kattavien huoneisto-, kylpyhuone- sekä lattiaremonttien asiantuntija, jotta sinun ei tarvitse olla! Mikäli et tarkkaan tiedä tai osaa kuvailla, minkälainen remontti parhaiten palvelisi tarpeitasi, ota yhteyttä meihin ja me neuvomme sekä suunnittelemme yhdessä kanssasi. Toteutetaan yhdessä unelmiesi remontti!